ok

ok

Versenykiírás az Európai Kiváló Online Gyermektartalom Díjért a Safer Internet Plus (SIP) program keretén belül
2010.12.10. péntek
A Magyar Kiváló Online Gyermektartalom Díjra a nevezés határideje: 2011. január 17. A díjkiosztó ünnepségre 2011. február 8-án kerül sor, a Safer Internet Day (Biztonságos Internet Nap) rendezvény keretében.

A hazai előválogatót, a Magyar Kiváló Online Gyermektartalom Díj versenyt a Safer Internet Plus Program (Biztonságosabb Internet Program) hazai konzorciumi tagjai közül a Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) koordinálja, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat

(NGYSZ), a SIP program hazai konzorcium vezetőjének támogatásával.

 

A verseny célkitűzése a 6-12 év közötti korosztályt megcélzó minőségi online tartalmak bemutatása és értékelése, valamint olyan minőségi online tartalmak előállításának ösztönözése, amelyek a gyermekek javát szolgálják (oktatja őket, tájékoztatást nyújt számukra, fejleszti képzelőerejüket stb.).

 

Valamennyi résztvevő országban a versenyre két kategóriában lehet nevezni az alábbi leosztásban:

Felnőtt: ide értve a kereskedelmi-, állami- és civil szervezeteket, valamint a 18 év feletti felnőtt magánszemélyeket egyénileg vagy csoportosan

Fiatalok: 12-17 év közötti fiatalok egyénileg vagy iskolai osztályokként / csoportokként

 

A magyar versenyt média-megjelenéssel támogató szervezetek között a szervezők különdíjat osztanak ki. A Magyar Kiváló Online Gyermektartalom Díj verseny különdíjaként az eredményhirdetés után a győztes a "Gyermekbarát Média 2011" címet kapja.

A versenykiírásról, a szabályokról és a jelentkezés feltételeiről további információ a Saferinternet.hu és a Matisz weboldalakon található.

A versenykiírás
A hír sajtóanyaga

Nyomtatás
Segítsünk együtt!
Számlaszám: 11794008-20022002
Egyszerűsített számlaszámaink:
(személyes befizetés esetén)
OTP 500, MKB 500, Erste 500
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesületének adószáma: 19622158-1-42
http://gyermekjogok.obh.hu/

Portál rendszer: ponte.hu